Paul Ainsworth at No.6

Located in the heart of the Padstow conservation area, Le Page Architects were appointed by Michelin Star Chef Paul Ainsworth to design a lightweight glass roof structure to enclose the rear courtyard of his grade II listed restaurant, No.6.

The contemporary glass roof enabled the dining area of the restaurant to be extended and for much needed improvement of circulation for serving staff to and from the kitchens.

As part of the work, the existing building underwent complete interior renovation and Le Page worked as part of a specialist team to successfully complete the project within a tight 6 week site programme, in time for the set opening night.

  • 01-low-res
  • 08-low-res
  • 09-low-res
  • 13-low-res
  • 15-low-res
  • 17-low-res
  • 22-low-res
  • 25-low-res